Aurutajas tehtud rabarberimahl

Hoidistamishooaeg on tänasest alanud. Korjasime sületäie rabarbereid, mille pesime ja tükeldasime (koorega). Panime mahlaaurutisse vaheldumisi suhkruga (marjamahutitäie rabarberite kohta 1 kg suhkrut, aga võib ka vähem). Seejärel panime aurutaja tulele. Esimene valminud mahlaliiter tuleb rabarberitele tagasi valada. Nii kiireneb mahla valmimine ja suhkur jaotub ühtlasemalt. Kuuma mahla panime purkidesse ning kaanetasime purgid õhukindlalt.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: