Lihtne täidetud paprika

Kiire ja lihtne õhtusöök. Hakkliha praadida ja maitsestada, valada peale (kodune) letšo, kuumutada koos läbi. Paprika puhastada seemnetest, täita hakkliha ja letšo seguga, peale panna riivjuustu. Küpsetada ahjus 200 kraadi juures paarkümmend minutit. Kes soovib pehmemat paprikat, võib enne täidise lisamist paprikat veidi ahjus küpsetada.

DSC00408

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: