Kissell rosinatest ja kuivatatud õuntest

Võta suur peotäis kuivatatud õunu ja pane potti. Pese soovitud kogus rosinaid ja lisa ka potti. Vala peale vesi ja leota tund või paar. Seejärel aja keema, lisa suhkrut ja veidi sidrunihapet. Keeta tuleb seni, kuni õunad on pehmed. Sega u 2 sl tärklist veidikese veega. Võta pott tulelt ja vala tärklis sisse. Sega hoolega, pane uuesti tulele, aga keema ei tohi enam lasta. Jahuta. Serveeri näiteks vahukoorega.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: