Kissell rosinatest ja kuivatatud õuntest

Võta suur peotäis kuivatatud õunu ja pane potti. Pese soovitud kogus rosinaid ja lisa ka potti. Vala peale vesi ja leota tund või paar. Seejärel aja keema, lisa suhkrut ja veidi sidrunihapet. Keeta tuleb seni, kuni õunad on pehmed. Sega u 2 sl tärklist veidikese veega. Võta pott tulelt ja vala tärklis sisse. Sega hoolega, pane uuesti tulele, aga keema ei tohi enam lasta. Jahuta. Serveeri näiteks vahukoorega.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: