Kurgid purki karriga

3 kg värskeid kurke

20 g karrit

2 sl soola

2 klaasi suhkrut

1,5 klaasi 9% äädikat

 

Pese kurgid ja tükelda väikesteks tükkideks.Lisa kurkidele karri, suhkur, sool ja äädikas ning jäta 30 minutiks seisma. Seejärel pane kõik potti ja aja keema, kuumuta 10-15 minutit. Pane purkidesse ning sulge kaaned kohe.

PS. Kirjutasin retsepti välja ühest hoidisteraamatust, aga jätsin lisamata selle pealkirja ja kahjuks siin sellele viidata ei saa. Retsept aga väärib jagamist.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: