Kurgid purki karriga

3 kg värskeid kurke

20 g karrit

2 sl soola

2 klaasi suhkrut

1,5 klaasi 9% äädikat

 

Pese kurgid ja tükelda väikesteks tükkideks.Lisa kurkidele karri, suhkur, sool ja äädikas ning jäta 30 minutiks seisma. Seejärel pane kõik potti ja aja keema, kuumuta 10-15 minutit. Pane purkidesse ning sulge kaaned kohe.

PS. Kirjutasin retsepti välja ühest hoidisteraamatust, aga jätsin lisamata selle pealkirja ja kahjuks siin sellele viidata ei saa. Retsept aga väärib jagamist.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: