Rassolnik, täitsa vanamoodne

Kõik komponendid pole ehk päris õiged, aga see ei ole ju oluline, kui lõpptulemus on hea.

Kõigepealt tuleb panna liha keema (mul olid veiselihatükid). Kui vaht on riisutud, siis lisada loorberileht ja leotatud odrakruubid. Sibul tükeldada, porgand tükeldada või riivida ning hautada üheskoos pannil pehmeks, lisada ketšup ja kuumutada läbi. Lisada lihale, maitsestada soola ja pipraga. Kui kruubid ja liha on enam-vähem pehmed, lisada kartulikuubikud. Kui kartul on omakorda enam-vähem pehme, lisada marineeritud kurgi tükid ja vedelik. Keeta veel veidi ja valmis ta ongi.

PS. Ma tõesti ei oska suppi teha kella vaadates ja toiduaineid mõõtes-kaaludes.

Image6

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: