Rassolnik, täitsa vanamoodne

Kõik komponendid pole ehk päris õiged, aga see ei ole ju oluline, kui lõpptulemus on hea.

Kõigepealt tuleb panna liha keema (mul olid veiselihatükid). Kui vaht on riisutud, siis lisada loorberileht ja leotatud odrakruubid. Sibul tükeldada, porgand tükeldada või riivida ning hautada üheskoos pannil pehmeks, lisada ketšup ja kuumutada läbi. Lisada lihale, maitsestada soola ja pipraga. Kui kruubid ja liha on enam-vähem pehmed, lisada kartulikuubikud. Kui kartul on omakorda enam-vähem pehme, lisada marineeritud kurgi tükid ja vedelik. Keeta veel veidi ja valmis ta ongi.

PS. Ma tõesti ei oska suppi teha kella vaadates ja toiduaineid mõõtes-kaaludes.

Image6

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: