Männiriisikad

Männiriisikaid on hea puhastada, sest tegemist on kuivade ja puhaste seentega, aga et nad on nii hirmus kibedad, on nendega palju mässamist. Kõigepealt tuleks neid leotada (mina vahetan aeg-ajalt vett ka), siis kupatan mitmes vees seni, kuni kibedus on kadunud. Pärast seda on neid seeni näiteks hea marineerida. Selleks mul kindlat retsepti ei ole, alustan 2 sl soola, 2 sl suhkru ja 2 sl äädikaga liitri vee kohta ning seejärel maitsen ning lisan seda, mida tundub, et võiks rohkem olla. Ikka maitse järgi!
IF

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: