Männiriisikad

Männiriisikaid on hea puhastada, sest tegemist on kuivade ja puhaste seentega, aga et nad on nii hirmus kibedad, on nendega palju mässamist. Kõigepealt tuleks neid leotada (mina vahetan aeg-ajalt vett ka), siis kupatan mitmes vees seni, kuni kibedus on kadunud. Pärast seda on neid seeni näiteks hea marineerida. Selleks mul kindlat retsepti ei ole, alustan 2 sl soola, 2 sl suhkru ja 2 sl äädikaga liitri vee kohta ning seejärel maitsen ning lisan seda, mida tundub, et võiks rohkem olla. Ikka maitse järgi!
IF

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: