Lihtne osso bucco ahjus

Kõigepealt pruunista lihatükke mõlemalt poolt, maitsesta soola ja pipraga.
IF
Seejärel pane ahjuvormi põhja meelepärast punast kastet ning tõsta lihatükid sinna peale.
P8110004
Kui liha on enam-vähem valmis (mul kulus selleks 200 kraadi juures u 2 tundi), lisa keedetud kartulid ning lase neil koos lihaga pruunistuda. Et kartulid on eelnevalt keedetud, ei kulu selleks eriti kaua.
P8110005

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: