Pajaroog kalkunist ja muust, mis kätte juhtus

1 kg kalkuni kintsuliha

Liha tükeldada ning seejärel pruunistada pannil.

1 suurem sibul
1 suurem küüslauguküüs
1 paprika
250 g šampinjone
õli

Puhastada. Sibul ja küüslauk hakkida, paprika ja šampinjonid tükeldada. Kuumutada õli, lisada köögiviljad ning hautada u 3 minutit.

1 purk minimaisi
1 tl kurkumit
1 tl vürtsköömneid

Lisada liha ja minimais (maisi võib lõigata väiksemateks tükkideks), segada hulka ka maitseained ning lasta haududa u 5 minutit.

1 purk purustatud tomateid
450 g tomatikastet
1 purk Kidney ube

Oad valada sõelale, loputada veega üle, lasta nõrguda. Seejärel lisada koos tomatitega ülejäänud ainetele. Segada. Maitsestada pipra, soola, suhkruga. Hautada u pool tunnikest.

Image10

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: