Marineeritud šnitsel

Vaja läheb:
sealiha
soola
pipart
muna
jahu
riivsaia
õli
Marinaad:
1 l vett
2 sl äädikat
1 sibul
1 porgand
2 sl soola
2-3 sl suhkrut
mõned pipraterad

Sealiha lõigata viiludeks, tampida lihahaamriga õhemaks, maitsestada soola ja pipraga. Veeretada jahus, kasta lahtiklopitud munasse ning viimasena veeretada riivsaias. Lasta seista külmkapis umbes tund aega.

Kuumutada pannil õli ning praadida šnitslid.

Marinaadi jaoks kuumutada vesi, sool, suhkur, porgand, sibul, pipar keemiseni, siis lisada äädikas. Tõsta pott tulelt, lisada äädikas. Lasta jahtuda.

Šnitslid lõigata viiludeks, panna kaussi ning valada peale marinaad. Lasta seista vähemalt ööpäev.

IF

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: