Kalkun seente ja köögiviljadega

Vaja läheb:
u 500 g kalkuniliha
u 500 g keedetud kartuleid
250 g tomateid
1 suvikõrvits
u 150 g šampinjone
1 suurem sibul
2 porgandit
soola
pipart
200 ml kohvikoort
praadimiseks õli

Kõigepealt lõigata kalkun tükkideks ning praadida kergelt. Maitsestada soola ja pipraga. Lihatükid ja keedetud kartulid panna ahjuvormi põhja.

Praadida kuumas õlis kartuli-ja sibulatükid kuldseks, lisada seejärel tükeldatud seened, suvikõrvits ja tomatid. Maitsestada. Kuumutada koos läbi, köögiviljad ei pea olema pehmed.

Köögiviljad panna ahjuvormi liha ja kartulite peale. Valada kõik üle rõõsa koorega ning küpsetada ahjus 200 kraadi juures umbes 30-40 minutit.


Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: