Kalkun seente ja köögiviljadega

Vaja läheb:
u 500 g kalkuniliha
u 500 g keedetud kartuleid
250 g tomateid
1 suvikõrvits
u 150 g šampinjone
1 suurem sibul
2 porgandit
soola
pipart
200 ml kohvikoort
praadimiseks õli

Kõigepealt lõigata kalkun tükkideks ning praadida kergelt. Maitsestada soola ja pipraga. Lihatükid ja keedetud kartulid panna ahjuvormi põhja.

Praadida kuumas õlis kartuli-ja sibulatükid kuldseks, lisada seejärel tükeldatud seened, suvikõrvits ja tomatid. Maitsestada. Kuumutada koos läbi, köögiviljad ei pea olema pehmed.

Köögiviljad panna ahjuvormi liha ja kartulite peale. Valada kõik üle rõõsa koorega ning küpsetada ahjus 200 kraadi juures umbes 30-40 minutit.


Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: