Lihtne ja kiire pitsa

Juhtus nii, et ootamatult olid külalised tulemas. Kodus oli õhukese pitsapõhja pulbrit, riivjuustu ja sinki. Eelmisest päevast oli ka sealiha stroogonovi (sobib ka iga teine punane lihakaste). Tegin pakil oleva õpetuse järgi taigna. Katsin sellega ahjuplaadi. Taignale panin stroogonovi, singitükid ning riivjuustu. Küpsetasin u 200 kraadi juures, kuni juust oli sulanud ja põhi küps.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: