Kirsikook

Allikas: ajakiri Kööginurk: Munatoidud (eriväljaanne 1/2010)
Vaja läheb:
200 g jahu
100 g suhkrut
5 muna
külmutatud kirsse
tuhksuhkrut

Klopi munad suhkruga kohevaks vahuks, lisa jahu ja sega veidi veel. Vala külmutatud kirsid küpsetusvormi põhjale ja vala seejärel neile munavaht. Pane vorm 160-kraadisesse ahju ning küpseta 40 minutit. Jahtunud koogile puista tuhksuhkrut.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: