Supp värske kapsa ja frikadellidega

Ma ei tea kedagi, kes suppi keetes koguseid arvestaks, seega ei oska neid kirja panna. Igatahes tuleb koorida kümmekond kartulit, need üle pesta ning tükeldada. Koorida ning viilutada ka paar porgandit ning 1 sibul. Pruunistada õlis kergelt porgand ja sibul, lisada paar lusikatäit tomatikastet ning kuumutada läbi. Lisada vett. Kui vesi on keema tõusnud, lisada hakitud värske kapsas. Lasta keeda paarkümmend minutit, lisada kartulikuubikud. Kui kartul hakkab pehmenema, lisada frikadellid. Maitsestada soola ja pipraga. Keeta veel 15-20 minutit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: