Kalkun punases kastmes

Vaja läheb:
u 500 g kalkuni kintsuliha
2 porgandit
1 suurem sibul
jahu
piima või hapukoort
tomatipastat
soola
pipart

Kalkuniliha tükeldada ning pruunistada pannil. Seejärel panna vähese veega keema. Praadida kergelt läbi porgandiviilud ning hakitud sibul ja lisada lihatükkidele. Keeta umbes pool tunnikest. Segada šeikeris 1-2 sl jahu, piim või koor ning tomatipasta. Lisada lihale, maitsestada soola ning pipraga, segada, lasta kergelt keema tõusta.

Selline kaste on kõige parem järgmisel päeval, segatuna praetud kartulitega:)

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: