Kalkun punases kastmes

Vaja läheb:
u 500 g kalkuni kintsuliha
2 porgandit
1 suurem sibul
jahu
piima või hapukoort
tomatipastat
soola
pipart

Kalkuniliha tükeldada ning pruunistada pannil. Seejärel panna vähese veega keema. Praadida kergelt läbi porgandiviilud ning hakitud sibul ja lisada lihatükkidele. Keeta umbes pool tunnikest. Segada šeikeris 1-2 sl jahu, piim või koor ning tomatipasta. Lisada lihale, maitsestada soola ning pipraga, segada, lasta kergelt keema tõusta.

Selline kaste on kõige parem järgmisel päeval, segatuna praetud kartulitega:)

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: