Kartulikõrvane kanast, sinepist ja marineeritud kurgist

Vaja läheb:
u 500 g kana kintsuliha
1-2 marineeritud kurki
soola
pipart
maitse järgi Meira magusat sinepit
rõõska koort

Kana tükeldada ning pruunistada kergelt pannil. Lisada juurde kurgiviilud ja sinep, maitsestada soola-pipraga. Segada hästi läbi. Valada peale koor ning kuumutada, kuni koor on veidi paksemaks muutunud. Maitseb hea.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: