Küülik sibula ja valge veiniga

Aeg-ajalt satun vaatama REN-TV saadet “Kutsutud õhtusöök” (eesti keeles ei kõla see pealkiri eriti hästi). Ühes saates tehti lihtsa retsepti järgi küülikut ning tuli tahtmine seda järele proovida. Niiviisi tehtult on küülik väga maitsev, teen seda kindlasti ka edaspidi.

Vaja läheb:
1 küülik
2 sl tomatipastat või ketšupit
1 sibul
vett
200 ml kuiva valget veini
50 g kappareid

Tükelda küülik ning prae tükke pannil mõlemalt poolt. Maitsesta soola ja pipraga. Pane tükid potti, vala peale nii palju vett, et liha kaetud oleks ning hauta umbes 1-1,5 tundi.

Koori sibul ning lõika rõngasteks. Prae õlis, lisa tomatipasta ning kuumuta veel kord läbi. Pane potti liha juurde, lisa ka kapparid ning vein. Hauta veel u 10 minutit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: