Küülik sibula ja valge veiniga

Aeg-ajalt satun vaatama REN-TV saadet “Kutsutud õhtusöök” (eesti keeles ei kõla see pealkiri eriti hästi). Ühes saates tehti lihtsa retsepti järgi küülikut ning tuli tahtmine seda järele proovida. Niiviisi tehtult on küülik väga maitsev, teen seda kindlasti ka edaspidi.

Vaja läheb:
1 küülik
2 sl tomatipastat või ketšupit
1 sibul
vett
200 ml kuiva valget veini
50 g kappareid

Tükelda küülik ning prae tükke pannil mõlemalt poolt. Maitsesta soola ja pipraga. Pane tükid potti, vala peale nii palju vett, et liha kaetud oleks ning hauta umbes 1-1,5 tundi.

Koori sibul ning lõika rõngasteks. Prae õlis, lisa tomatipasta ning kuumuta veel kord läbi. Pane potti liha juurde, lisa ka kapparid ning vein. Hauta veel u 10 minutit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: