Maroko lihapallid tomatikastmes

Allikas: Sweet Sensation
Vaja läheb:
450 g hakkliha
½ tl soola
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
1 cm ingverijuurt
1 tl paprikapulbrit
1 tl vürtsköömneid
½ tl jahvatatud koriandrit
¼ tl kaneeli

Sega kausis hakkliha, sibul ja küüslauk. Lisa sool, ingver ja maitseained ning sega korralikult. Vormi käte abil väikesed lihapallid.

Tomatikaste:

1 tl köömneid
½ tl koriandriseemneid
¼ tl apteegitilli seemneid
näpuotsatäis tšillihelbeid
1 punane sibul
1 küüslauguküüs
1 cm ingverijuurt
400 g purustatud tomateid
väike purk tomatipastat
200 ml vett
suhkrut
soola
pipart

Purusta köömned, koriander ja apteegitilli seemned.

Kuumuta pannil oliiviõli ning prae seal lihapallid pruuniks. Tõsta taldrikule.

Kuumuta samal pannil purustatud maitseaineid paar minutit. Lisa sibul, küüslauk ja ingver. Prae seni, kuni sibul on klaasjas. Lisa tomatipasta ning konserveeritud tomatid, vesi ja suhkur. Maitsesta soola ning pipraga ning kuumuta u 10 minutit. Pane lihapallid kastmesse ja küpseta u 20 minutit, kuni kaste on paksenenud.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: