Rosolje

Meil on rosolje-usku suguvõsa, see ei tohi puududa üheltki peolaualt. Mõni tava peab ju meilgi olema:)
Rosoljet teeb igaüks omamoodi ning ma arvan, et retsepti ei järgi keegi. Koguseid ei ole ma kunagi “mõõtnud”. Isiklikult eelistan, kui koonerdatud ei ole punapeedi, sibula ja heeringaga.
Vaja läheb:
koorega keedetud kartuleid
keedetud porgandit
keedetud punapeeti
sibulat
soolaheeringat
marineeritud kurki
konservherneid
keedetud muna
hapukoort
majoneesi

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: