Rosolje

Meil on rosolje-usku suguvõsa, see ei tohi puududa üheltki peolaualt. Mõni tava peab ju meilgi olema:)
Rosoljet teeb igaüks omamoodi ning ma arvan, et retsepti ei järgi keegi. Koguseid ei ole ma kunagi “mõõtnud”. Isiklikult eelistan, kui koonerdatud ei ole punapeedi, sibula ja heeringaga.
Vaja läheb:
koorega keedetud kartuleid
keedetud porgandit
keedetud punapeeti
sibulat
soolaheeringat
marineeritud kurki
konservherneid
keedetud muna
hapukoort
majoneesi

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: