Paneeritud kanafilee singi ja juustuga

Natuke mökerdamist, aga ei midagi keerulist:)
Kõigepealt tuleb kanafileed veidi õhemaks “peksta”, soola ja pipraga maitsestada. Riivitud juust segada majoneesiga ning katta saadud seguga kanafileed. Kõige peale panna singiviil. Saadud torni tuleb paneerida jahus, munas ja riivsaias (või vähemalt üritada seda teha). Nüüd ei ole muud kui praadimisrõõm.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: