Siidrikana

Jälle üks lihtne kokkamine. Kõigepealt tükeldasin ühe kana, saadud tükke maitsestasin soola ja pipraga ning veeratasin jahus. Seejärel praadisin kergelt mõlemalt poolt läbi ning ladusin ahjuvormi. Valasin peale siidrit (u 7-8 dl) ning hautasin praeahjus nii pool kuni kolmveerand tundi (vahepeal keerasin tükkidel külge ka).

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: