Vahuveinised hapukapsad mustade ploomidega

Allikas: Kodukiri (detsember 2011)
Vaja läheb:
2 kg hapukapsaid
2 suurt õuna
200 g kuivatatud musti ploome
1 sl köömneid
4-5 dl poolmagusat vahuveini
vajadusel vett
soola
suhkrut

Koori õunad, eemalda südamikud ja lõika sektoriteks. Pane potti kapsad, õunatükid, ploomid ja köömned. Kalla peale vahuvein ja hauta 2 tundi nõrgemal tulel. Sega aeg-ajalt, vajadusel lisa vett. Maitsesta vähese soola ja suhkruga.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: