Vahuveinised hapukapsad mustade ploomidega

Allikas: Kodukiri (detsember 2011)
Vaja läheb:
2 kg hapukapsaid
2 suurt õuna
200 g kuivatatud musti ploome
1 sl köömneid
4-5 dl poolmagusat vahuveini
vajadusel vett
soola
suhkrut

Koori õunad, eemalda südamikud ja lõika sektoriteks. Pane potti kapsad, õunatükid, ploomid ja köömned. Kalla peale vahuvein ja hauta 2 tundi nõrgemal tulel. Sega aeg-ajalt, vajadusel lisa vett. Maitsesta vähese soola ja suhkruga.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: