Marineeritud kõrvits

Marineerisin kõrvitsat Ragne õpetuse järgi.
Vaja läheb:
2,2 kg kõrvitsat (puhastatuna)
2 l vett
7-8 sl äädikat (30%)
650 g suhkrut
ca 12 nelgitera
ca 12 vürtsitera
3-4 kaneelipulka

Pane puhastatud ja tükeldatud kõrvitsakuubikud koos vee ja äädikaga ööseks likku (nii jääb kõrvits krõmps ega lähe keetes lödiks). Seejärel lisa ülejäänud ained ning keeda keskmisel kuumusel umbes tund või seni, kuni kõrvits on parajalt pehme. Pane kuumalt ettevalmistatud purkidesse.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: