Kartuli-kõrvitsavorm kanaga

Allikas: Naisteleht (4. november 2011)
Vaja läheb:
6-8 kartulit
2-3 tomatit
400 g kõrvitsat
1 sibul
2 dl kohvikoort
2 kanafileed
2-3 sl toiduõli
1 tl paprikapulbrit
1 tl rosmariini
soola

Lõika kanafilee väiksemateks tükkideks ja prae kuumal pannil kergelt läbi. Lõpupoole lisa hakitud sibul. Prae. Riivi kõrvits jämeda riiviga ning lisa kanaliha ja sibula juurde. Lisa kohvikoor, maitsesta ja lase kaane all 6-8 minutit haududa.

Koori kartulid ning lõika need väikesteks kangideks. Lõika tomatid sektoriteks ja lisa koos rosmariiniga kartulite juurde. Mulju tomatid käte vahel katki ning sega kartulitega. Tõsta pool tomati-kartulisegust ahjuvormi, selle peale kõrvitsa-kanasegu ning kõige peale uuesti kartulid tomatitega. Küpseta 200-kraadises ahjus 35-40 minutit või kuni kartulid on pehmed.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: