Kartuli-kõrvitsavorm kanaga

Allikas: Naisteleht (4. november 2011)
Vaja läheb:
6-8 kartulit
2-3 tomatit
400 g kõrvitsat
1 sibul
2 dl kohvikoort
2 kanafileed
2-3 sl toiduõli
1 tl paprikapulbrit
1 tl rosmariini
soola

Lõika kanafilee väiksemateks tükkideks ja prae kuumal pannil kergelt läbi. Lõpupoole lisa hakitud sibul. Prae. Riivi kõrvits jämeda riiviga ning lisa kanaliha ja sibula juurde. Lisa kohvikoor, maitsesta ja lase kaane all 6-8 minutit haududa.

Koori kartulid ning lõika need väikesteks kangideks. Lõika tomatid sektoriteks ja lisa koos rosmariiniga kartulite juurde. Mulju tomatid käte vahel katki ning sega kartulitega. Tõsta pool tomati-kartulisegust ahjuvormi, selle peale kõrvitsa-kanasegu ning kõige peale uuesti kartulid tomatitega. Küpseta 200-kraadises ahjus 35-40 minutit või kuni kartulid on pehmed.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: