Punapeedisalat (sobib ka boršipõhjaks)

Neid boršipõhjade retsepte on liikvel mitmesuguseid, oma koostiselt on nad ju enamasti sarnased, aga olgu siin ära toodud veel üks versioon, mille järgi meie majas seda on tehtud.
Vaja läheb:
1 kg tomateid
700 g punapeeti
1 kg kapsast
350 g porgandeid
100 g paprikaid
150 g sibulaid
70 g küüslauku
70 g suhkrut
35 g soola
1 sl äädikat
170 ml õli
* mina lisasin ka mõned kurgid

Kuumutada õli, lisada riivitud porgand ja punapeet, u 5 minuti pärast lisada sibul ja kapsas. Hautada u 20 minutit lisada ülejäänud aedviljad. Kõige viimasena maitseained.
Panna kuumalt ettevalmistatud purkidesse ning sulgeda õhukindlalt.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: