Punapeedisalat (sobib ka boršipõhjaks)

Neid boršipõhjade retsepte on liikvel mitmesuguseid, oma koostiselt on nad ju enamasti sarnased, aga olgu siin ära toodud veel üks versioon, mille järgi meie majas seda on tehtud.
Vaja läheb:
1 kg tomateid
700 g punapeeti
1 kg kapsast
350 g porgandeid
100 g paprikaid
150 g sibulaid
70 g küüslauku
70 g suhkrut
35 g soola
1 sl äädikat
170 ml õli
* mina lisasin ka mõned kurgid

Kuumutada õli, lisada riivitud porgand ja punapeet, u 5 minuti pärast lisada sibul ja kapsas. Hautada u 20 minutit lisada ülejäänud aedviljad. Kõige viimasena maitseained.
Panna kuumalt ettevalmistatud purkidesse ning sulgeda õhukindlalt.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: