Tomati-kurgisalat ning täidetud baklažaan

Köögiviljasaak on hoolimata põuast üsna hea ja hoidiseid ei jõua ära tehagi. Seekord tegin hoidise tomatist ja kurgist, mis oma olemuselt sarnaneb suvikõrvitsahoidisele, ainult et kurgid tuleb varem sisse panna, need vajavad aega.

Et kapis oli baklažaani, siis otsustasin värselt valminud salati ja baklažaani ühendada. Selleks poolitasin baklažaani, võtsin sisu välja, raputasin peale soola ning lasin veidi seista. Baklažaanile ilmunud veepiisad pühkisin majapidamispaberiga ära, määrisin hästi natukese õliga ning küpsetasin ahjus, kuni baklažaanipoolikud olid üsna pehmed. Täitsin poolikud tomati-kurgisalatiga, peale raputasin riivjuustu ning küpsetasin ahjus, kuni juust oli sulanud ja hakkas kergelt pruuniks muutuma.

Valmis roast ei jõudnud pilti teha, enne sai otsa;)

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: