Letšo


Allikas: Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang “Hoidised”
Vaja läheb:
1,5 kg tomateid
500 g sibulaid
500g porgandeid
500 g punaseid paprikaid
1 sl soola
1,25 dl suhkrut
0,25 dl 30% äädikat
1,5 dl õli

Lõika tomatid, sibulad, porgandid ja paprikad tükkideks. Sega suures potis köögiviljad, sool, suhkur, äädikas ja õli, lase jahedas 12 tundi seista. Seejärel keeda 1 tund. Vala kuumalt purkidesse ning sule kohe õhukindlalt.

Advertisements

Üks vastus

  1. Letšot saab teha ka autoklaaviga.Kasutatudi leiab Soov-ist aga müüakse ka uusi http://autoklaav.com

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: