Tomatihoidis

Tomat on vaieldamatult mu lemmikköögivili. Enamiku oma tomatisaagist suudan ma töötlemata manustada, aga mõni jagub ka purki pistmiseks. Antud hoidis on üks mu lemmikuid (aga seda, kust õpetus võetud, tõesti ei mäleta). Selleks tuleb võtta väiksemaid tomateid, need korralikult pesta ning nõrutada. Seejärel torgata terava tikuga tomatitesse augud ning panna purki. Valada peale kuum soolalahus (1 l vee kohta 2-3 sl soola). Purk sulgeda ning kuumutada 80 kraadi juures 20-30 minutit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: