Tomatihoidis

Tomat on vaieldamatult mu lemmikköögivili. Enamiku oma tomatisaagist suudan ma töötlemata manustada, aga mõni jagub ka purki pistmiseks. Antud hoidis on üks mu lemmikuid (aga seda, kust õpetus võetud, tõesti ei mäleta). Selleks tuleb võtta väiksemaid tomateid, need korralikult pesta ning nõrutada. Seejärel torgata terava tikuga tomatitesse augud ning panna purki. Valada peale kuum soolalahus (1 l vee kohta 2-3 sl soola). Purk sulgeda ning kuumutada 80 kraadi juures 20-30 minutit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: