Felixi kurgid

Retsept on saadud töökaaslaselt.
Marinaad:
1 l vett
100-150 g suhkrut
40 g soola
50 g äädikat
pipart
vürtsi
loorberilehti
petersellilehti
rohkesti tilli
küüslauku
soovi korral sinepiseemneid

Kuumuta kõiki aineid 30 minutit 80-90 kraadi juures. Kurna. Lisa suhkur, sool ja äädikas.

Pane kurgilipsud purki ja vala marinaad peale. Kuumuta 80 kraadi juures 15 minutit. Kaaneta.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: