Felixi kurgid

Retsept on saadud töökaaslaselt.
Marinaad:
1 l vett
100-150 g suhkrut
40 g soola
50 g äädikat
pipart
vürtsi
loorberilehti
petersellilehti
rohkesti tilli
küüslauku
soovi korral sinepiseemneid

Kuumuta kõiki aineid 30 minutit 80-90 kraadi juures. Kurna. Lisa suhkur, sool ja äädikas.

Pane kurgilipsud purki ja vala marinaad peale. Kuumuta 80 kraadi juures 15 minutit. Kaaneta.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: