Moosile!

Avastasin sügavkülmast veel portsu maasikaid suhkruga. Kellelgi nende järele isu ei olnud, seega otsustasin nad rabarberitega moosiks keeta. Täpseid koguseid ei oskagi öelda, rabarbereid ja maasikaid oli umbes pooleks ja et maasikatel oli juba suhkrut, siis eriti palju seda juurde ei lisanud, veidi moosisuhkrut siiski panin. Moos on meil mõeldud kohe tarbimiseks, sellise moosi säilimise kohta ei oskagi midagi öelda.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: