Martsipani-rabarberikook

Allikas: Oma Maitse (mai 2011)

Vaja läheb:
150 g võid
1 dl tuhksuhkrut
2 munakollast
3,5 dl jahu
1 tl soola
TÄIDIS:
300 g rabarberit
300 g martsipani
2 muna
1 sl rummi

1. Vahusta toasoe või ja tuhksuhkur. Lisa munakollased ning omavahel segatud jahu ja sool. Suru tainas 26 cm läbimõõduga võitatud vormi põhja ja äärtesse.Tee kahvliga tainasse augud ning hoia põhja täidise valmimise ajal sügavkülmas.
2. Tükelda rabarberid. Püreesta martsipan, munad ja rumm ühtlaseks massiks. Vala põhjale martsipanimass ja kata rabarberitega. Küpseta 200-kraadises ahjus 30-35 minutit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: