Pardi rinnafilee kastmes

Vaja läheb:
2 pardi rinnafileed
4 sibulat
2 porgandit
1 loorberileht
piprateri
soola
100 g tomatipastat
väike pakk kohvikoort
õli
vett

Kuumuta õli, prae selles kergelt läbi pardiliha, sibularõngad ning porganditükid. Vala peale vesi (mitte väga palju, ainult, et liha kataks), lisa pipraterad ning loorberileht, hauta liha pehmenemiseni. Kontrolli aeg-ajalt veetaset, et liha kõrbema ei läheks. Sega juurde tomatipasta ning kohvikoor, lase keema tõusta. Maitsesta soolaga.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: