Pardi rinnafilee kastmes

Vaja läheb:
2 pardi rinnafileed
4 sibulat
2 porgandit
1 loorberileht
piprateri
soola
100 g tomatipastat
väike pakk kohvikoort
õli
vett

Kuumuta õli, prae selles kergelt läbi pardiliha, sibularõngad ning porganditükid. Vala peale vesi (mitte väga palju, ainult, et liha kataks), lisa pipraterad ning loorberileht, hauta liha pehmenemiseni. Kontrolli aeg-ajalt veetaset, et liha kõrbema ei läheks. Sega juurde tomatipasta ning kohvikoor, lase keema tõusta. Maitsesta soolaga.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: