Küülik kooreses kastmes

Üle väga pika aja sain valmistada küülikut. Selleks tükeldasin liha, keerutasin jahus ning pruunistasin kergelt õlis, seejärel tõstsin kõrvale. Ajasin haudepotis õli kuumaks, hautasin selles tükeldatud sibula ja porgandi. Lisasin küülikutükid, maitsestasin soola ja pipraga, segasin. Valasin peale umbes 1 dl siidrit, lasin korraks keema ning seejärel lisasin kuuma vett (et kataks liha) ning hautasin liha pehmenemiseni. Kõige viimasena lisasin väikese paki kohvikoort, lasin korraks keema tõusta. Juurde pakkusin kartuleid.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: