Küülik kooreses kastmes

Üle väga pika aja sain valmistada küülikut. Selleks tükeldasin liha, keerutasin jahus ning pruunistasin kergelt õlis, seejärel tõstsin kõrvale. Ajasin haudepotis õli kuumaks, hautasin selles tükeldatud sibula ja porgandi. Lisasin küülikutükid, maitsestasin soola ja pipraga, segasin. Valasin peale umbes 1 dl siidrit, lasin korraks keema ning seejärel lisasin kuuma vett (et kataks liha) ning hautasin liha pehmenemiseni. Kõige viimasena lisasin väikese paki kohvikoort, lasin korraks keema tõusta. Juurde pakkusin kartuleid.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: