Seene-arrabbiata

Allikas: “Oma Maitse retseptiraamat”

4-le

Vaja läheb:

oliiviõli

200 g šampinjone või muid söögiseeni

1-2 tšillikauna

2 küüslauguküünt

4 dl tomatikastet

soola, suhkrut

400 g penne-pastat

Prae seened õlis kerge pruunistumiseni, maitsesta soolaga ning eemalda siis pannilt. Kuumuta hakitud tšillit ja küüslauku samal pannil ning lisa siis tomatikaste. Keeda ühtlaseks ning maitsesta vajadusel soola-suhkruga. Lisa keedetud pasta ja praetud seened, sega läbi ning serveeri kohe.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: