Seene-arrabbiata

Allikas: “Oma Maitse retseptiraamat”

4-le

Vaja läheb:

oliiviõli

200 g šampinjone või muid söögiseeni

1-2 tšillikauna

2 küüslauguküünt

4 dl tomatikastet

soola, suhkrut

400 g penne-pastat

Prae seened õlis kerge pruunistumiseni, maitsesta soolaga ning eemalda siis pannilt. Kuumuta hakitud tšillit ja küüslauku samal pannil ning lisa siis tomatikaste. Keeda ühtlaseks ning maitsesta vajadusel soola-suhkruga. Lisa keedetud pasta ja praetud seened, sega läbi ning serveeri kohe.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: