Ahvenasupp

Keetsin ahvenad marlisse pakituna soolaga maitsestatud vees pehmeks (kaladele pakkusid seltsi loorberileht ja pipraterad). Võtsin kalad välja, puhastasin, tükeldasin, kalaleende aga lisasin riivitud ja praetud porgandid, porrurõngad ning kartulikuubikud. Hiljem lisasin ka kalatükid ja peotäie riisi. Keetsin, kuni riis oli pehme. Peale puistasin tilli.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: