Mehine liharull

Mis rõõmustaks lihausku inimesi rohkem kui lihaga täidetud liha… Antud rulli tegemine oli imelihtne. Selleks tuleb võtta korralik tükk seafileed, see õhemaks tampida. Liha peale määri sinepit ning maitsesta soovi järgi. Siis pane lihale riivitud juustu ning ahjuvorst (soovitan näiteks Liivimaa Lihaveise ahjuvorsti, mida saab Tartu Lõunakeskuse talupoest). Keera rulli ning kinnita tikkudega (või seo kinni). Prae ümberringi pruuniks, maitsesta soola ja pipraga ning küpseta ahjus.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: