Mehine liharull

Mis rõõmustaks lihausku inimesi rohkem kui lihaga täidetud liha… Antud rulli tegemine oli imelihtne. Selleks tuleb võtta korralik tükk seafileed, see õhemaks tampida. Liha peale määri sinepit ning maitsesta soovi järgi. Siis pane lihale riivitud juustu ning ahjuvorst (soovitan näiteks Liivimaa Lihaveise ahjuvorsti, mida saab Tartu Lõunakeskuse talupoest). Keera rulli ning kinnita tikkudega (või seo kinni). Prae ümberringi pruuniks, maitsesta soola ja pipraga ning küpseta ahjus.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: