Pastakaste

Haki sibul, paar küüslauguküünt ja paprika ning hauta kuumas oliiviõlis kergelt läbi. Lisa hakkliha ning hauta veel. Lisa veidi punast veini (mul oli umbes 1 dl) ning 400 g purustatud tomateid. Lase keema tõusta. Kui kaste jääb liiga paks, võib lisada ka veidi vett. Maitsesta soovi järgi, näiteks soola, pipra ja basiilikuga (antud juhul oli mul kuivatatud basiilik). Lase veidi kaane all haududa.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: