Chili con carne

Allikas: Figuurisõprade koduleht

3 sibulat     
2-3 küüslauguküünt
3 erivärvilist paprikat (ca 300 g)  
1 karp delikatess-hakkliha        
180 g konserveeritud kidney ube  
1 väike purk (neto 140 g) magusat maisi  
800 g purustatud tomatikonservi   

1. Haki sibul ja küüslauguküüs peeneks, viiluta paprikad.
2. Prae hakkliha korralikult läbi. Lisa sellele sibul, küüslauk ja paprika ning kuumuta niikaua, kuni sibul on muutunud klaasjaks.
3. Lisa kidney-oad, mais ja tomatid ning kuumuta kõik veel kord läbi.
4. Maitsesta soola ja cayenne´i pipraga.
5. Serveeri keedetud riisiga.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: