Chili con carne

Allikas: Figuurisõprade koduleht

3 sibulat     
2-3 küüslauguküünt
3 erivärvilist paprikat (ca 300 g)  
1 karp delikatess-hakkliha        
180 g konserveeritud kidney ube  
1 väike purk (neto 140 g) magusat maisi  
800 g purustatud tomatikonservi   

1. Haki sibul ja küüslauguküüs peeneks, viiluta paprikad.
2. Prae hakkliha korralikult läbi. Lisa sellele sibul, küüslauk ja paprika ning kuumuta niikaua, kuni sibul on muutunud klaasjaks.
3. Lisa kidney-oad, mais ja tomatid ning kuumuta kõik veel kord läbi.
4. Maitsesta soola ja cayenne´i pipraga.
5. Serveeri keedetud riisiga.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: