Sealiha ketšupi ja juustuga

Allikas: http://www.say7.info

Vaja läheb:

8 viilu sea välisfileed

u 200 ml ketšupit

3 küüslauguküünt

soola

pipart

250 g riivitud juustu

Sega ketšup purustatud küüslaugu, soola ning pipraga. Kasta lihaviilud ketšupisse ning pane vormi. Küpseta 200 kraadi juures umbes pool tundi, pane peale riivjuust ning küpseta veel, kuni juust on sulanud ning kuldne.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: