Mulgi kapsad

Vaja läheb:

hapukapsast

odrakruupi

läbikasvanud sealiha

soola ja suhkrut maitse järgi

Pane kapsad potti, kapsaste peale pestud kruubid ja tükeldatud sealiha. Vala juurde vett (veetaset peaks aeg-ajalt kontrollima, kruubid imevad endasse üsna palju vett). Hauta, kuni koostisained on pehmed (aega kulub umbes paar tundi). Maitsesta soola ja suhkruga.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: