Lihtne kanakarri

Allikas: Camellia Panjabi “50 imelist India karrit”

Vaja läheb:

2 kanarinnafileed (või 4 kanakintsu või 6 kanakoiba)

4 sl õli

1 suur sibul, hästi peeneks hakitud

2 küüslauguküünt, hakitud

5 mm neljakandiline tükk värsket ingverit, hakitud

3/4 tl koriandripulbrit

näputäis kurkumipulbrit

1/4 tl vürtsköömnepulbrit

1/4 tl garam masala’t

1 tl paprikapulbrit

2 tomatit, hakitud

soola

1. Kuumuta õli raskel pannil. Lisa sibul ja prae keskmisel kuumusel u 20-25 minutit või kuni see on tumepruun. Lisa küüslauk ja ingver ning prae 1 minut. Lisa koriandripulber ja prae segades veel 1 minut. Lisa kurkumi-, vürtsköömne-, garam masala ning paprikapulber ja prae 30 sekundit. Lisa 200 ml vett ja küpseta 10 minutit. Lisa tomatid, sega hästi läbi ja küpseta veel 5 minutit.  Nüüd on karrikaste valmis. Lisa maitse järgi soola. Lisa kanaliha ja  300 ml vett. Küpseta, kuni toit on valmis.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: