Lihtne kanakarri

Allikas: Camellia Panjabi “50 imelist India karrit”

Vaja läheb:

2 kanarinnafileed (või 4 kanakintsu või 6 kanakoiba)

4 sl õli

1 suur sibul, hästi peeneks hakitud

2 küüslauguküünt, hakitud

5 mm neljakandiline tükk värsket ingverit, hakitud

3/4 tl koriandripulbrit

näputäis kurkumipulbrit

1/4 tl vürtsköömnepulbrit

1/4 tl garam masala’t

1 tl paprikapulbrit

2 tomatit, hakitud

soola

1. Kuumuta õli raskel pannil. Lisa sibul ja prae keskmisel kuumusel u 20-25 minutit või kuni see on tumepruun. Lisa küüslauk ja ingver ning prae 1 minut. Lisa koriandripulber ja prae segades veel 1 minut. Lisa kurkumi-, vürtsköömne-, garam masala ning paprikapulber ja prae 30 sekundit. Lisa 200 ml vett ja küpseta 10 minutit. Lisa tomatid, sega hästi läbi ja küpseta veel 5 minutit.  Nüüd on karrikaste valmis. Lisa maitse järgi soola. Lisa kanaliha ja  300 ml vett. Küpseta, kuni toit on valmis.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: