Jaapani “verivorstid”

Tegemist pole muidugi verivorstidega, vaid minu esimese katsetusega kodus sushit teha. Välja tuli nagu päris. Algul ei uskunud küll, et see nii lihtne on, nagu räägitakse, aga tõepoolest oli. Abiks oli mul perenaine.ee lehel (http://www.perenaine.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=836&Itemid=3 )  olev õpetus, mis asja lihtsalt selgeks teeb. Täidiseks oli mul ühel juhul suitsulõhe ja toorjuust, teisel krabipulk ja toorjuust.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: