Jaapani “verivorstid”

Tegemist pole muidugi verivorstidega, vaid minu esimese katsetusega kodus sushit teha. Välja tuli nagu päris. Algul ei uskunud küll, et see nii lihtne on, nagu räägitakse, aga tõepoolest oli. Abiks oli mul perenaine.ee lehel (http://www.perenaine.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=836&Itemid=3 )  olev õpetus, mis asja lihtsalt selgeks teeb. Täidiseks oli mul ühel juhul suitsulõhe ja toorjuust, teisel krabipulk ja toorjuust.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: