Lihtne šokolaadikeeks

Allikas: “Kelmikad keeksid”

Vaja läheb:

150 g võid

3 dl jahu

2 tl küpsetuspulbrit

1 tl vanillsuhkrut

2 sl kakaopulbrit

80 g hakitud šokolaadi

1 dl päevalilleseemneid – mina ei pannud

2-2,5 dl suhkrut

2 muna

1 dl piima

1 dl kuuma vett

Glasuur:

80 g tumedat või valget šokolaadi

0,75 dl hapukoort

Sulata või ja lase jahtuda. Ühenda omavahel kuivad ained, lisa sulavõi, kergelt vahustatud munad, piim ja kuum vesi. Sega ühtlaseks tainaks ning kalla vormi. Küpseta 175-kraadises ahjus 1 tund. Kontrolli tikuga küpsust! Lase keeksil 15 minutit vormis jahtuda ja kummuta siis välja. Glasuuri tarvis sulata šokolaad kuumaveevannil, lase jahtuda, vispelda läbi hapukoorega. Laota glasuur lusikaga jahtunud keeksile.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: