Lihtne šokolaadikeeks

Allikas: “Kelmikad keeksid”

Vaja läheb:

150 g võid

3 dl jahu

2 tl küpsetuspulbrit

1 tl vanillsuhkrut

2 sl kakaopulbrit

80 g hakitud šokolaadi

1 dl päevalilleseemneid – mina ei pannud

2-2,5 dl suhkrut

2 muna

1 dl piima

1 dl kuuma vett

Glasuur:

80 g tumedat või valget šokolaadi

0,75 dl hapukoort

Sulata või ja lase jahtuda. Ühenda omavahel kuivad ained, lisa sulavõi, kergelt vahustatud munad, piim ja kuum vesi. Sega ühtlaseks tainaks ning kalla vormi. Küpseta 175-kraadises ahjus 1 tund. Kontrolli tikuga küpsust! Lase keeksil 15 minutit vormis jahtuda ja kummuta siis välja. Glasuuri tarvis sulata šokolaad kuumaveevannil, lase jahtuda, vispelda läbi hapukoorega. Laota glasuur lusikaga jahtunud keeksile.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: