Hautis veisekoodist

Pean tunnistama, et taas kord ma ei mõõtnud-kaalunud midagi, seega ei saa ka täpseid koguseid kirja panna.

Vaja läheb:

veisekoodilõike

oliiviõli

küüslauku

sibulat

2 purki purustatud tomateid

valget veini

jahu

soola

pipart

porgandeid

kuivatatud rosmariini

Maitsesta koodilõigud soola-pipraga ning paneeri jahus. Prae kuumas oliiviõlis. Paksupõhjalises haudepotis kuumuta õli, prae seal sibul ja küüslauk, hiljem lisa ka rosmariin ja  porgand. Lisa tomatid ja valge vein. Kõige lõpuks lisa praetud koodilõigud ning hauta, kuni liha on pehme.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: