Hautis veisekoodist

Pean tunnistama, et taas kord ma ei mõõtnud-kaalunud midagi, seega ei saa ka täpseid koguseid kirja panna.

Vaja läheb:

veisekoodilõike

oliiviõli

küüslauku

sibulat

2 purki purustatud tomateid

valget veini

jahu

soola

pipart

porgandeid

kuivatatud rosmariini

Maitsesta koodilõigud soola-pipraga ning paneeri jahus. Prae kuumas oliiviõlis. Paksupõhjalises haudepotis kuumuta õli, prae seal sibul ja küüslauk, hiljem lisa ka rosmariin ja  porgand. Lisa tomatid ja valge vein. Kõige lõpuks lisa praetud koodilõigud ning hauta, kuni liha on pehme.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: