Šarlott aprikoosi-kakaorullist

Eelmise retsepti rullist valmis šarlott, millel küll puudus “kaubanduslik” välimus, kuid mis maitses ülihea. Selleks lõikasin rulli viiludeks ning vooderdasin nendega kausi. Vahustasin vahukoore suhkruga, segasin selle virsikujogurti ja kiiresti lahustuva želatiiniga. Saadud segu valasin kaussi ning panin šarloti külmkappi tarduma.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: