Aprikoosi-kakaorull

Retsept Toidutarest, aga seal on ta apelsini-kakaorulli nime all.

Vaja läheb:

3 muna

1,5 dl suhkrut

5 sl kartulijahu

2 sl kakaopulbrit

1 tl küpsetuspulbrit

250 g Ricotta kohupiima

2 tl vanillsuhkrut

1 dl aprikoosimoosi

Vahusta munad ja suhkur tihedaks heledaks vahuks. Sega kartulijahu kakao ja küpsetuspulbriga ning sõelu munavahu peale. Sega läbi väga ettevaatlikult, suure lusikaga alt ülespoole tõstes. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta ahju keskosas 225º juures 5–7 minutit. Kummuta valmis plaat suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile ja eemalda küpsetamisel kasutatud paber. Suru ricotta läbi tiheda sõela ning lisa moos. Maitsesta vanillsuhkruga ning mikserda kohevaks. Määri jahtunud biskviidile. Keera plaat laiemast servast alates rulli, mähi paberisse ning lase jahedas kohas paar tundi maitsestuda.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: