Aprikoosi-kakaorull

Retsept Toidutarest, aga seal on ta apelsini-kakaorulli nime all.

Vaja läheb:

3 muna

1,5 dl suhkrut

5 sl kartulijahu

2 sl kakaopulbrit

1 tl küpsetuspulbrit

250 g Ricotta kohupiima

2 tl vanillsuhkrut

1 dl aprikoosimoosi

Vahusta munad ja suhkur tihedaks heledaks vahuks. Sega kartulijahu kakao ja küpsetuspulbriga ning sõelu munavahu peale. Sega läbi väga ettevaatlikult, suure lusikaga alt ülespoole tõstes. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta ahju keskosas 225º juures 5–7 minutit. Kummuta valmis plaat suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile ja eemalda küpsetamisel kasutatud paber. Suru ricotta läbi tiheda sõela ning lisa moos. Maitsesta vanillsuhkruga ning mikserda kohevaks. Määri jahtunud biskviidile. Keera plaat laiemast servast alates rulli, mähi paberisse ning lase jahedas kohas paar tundi maitsestuda.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: