Kana veini-tomatikastmes

Vaja läheb:

1 väiksem kana

2 sl oliiviõli

1 sibul

1 küüslauguküüs

1 tšillikaun

1 purk tükeldatud tomateid

2,5 dl valget veini

kuivatatud basiilikut

soola

pipart

suhkrut

Kuumuta õli paksupõhjalises potis. Pruunista tükeldatud kana õlis ja hauta siis väiksel tulel 7-10 minutit, tõsta vahukulbiga taldrikule. Kuumuta poti põhjas hakitud sibul, tšilli ja küüslauk. Lisa tükeldatud tomatid  ja vein. Maitsesta  basiiliku, soola, pipra ja suhkruga, kuumuta keemiseni. Sega hulka kanatükid, kata pott kaanega ning hauta pliidil või ahjus, kuni kana on pehme.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: