Kana veini-tomatikastmes

Vaja läheb:

1 väiksem kana

2 sl oliiviõli

1 sibul

1 küüslauguküüs

1 tšillikaun

1 purk tükeldatud tomateid

2,5 dl valget veini

kuivatatud basiilikut

soola

pipart

suhkrut

Kuumuta õli paksupõhjalises potis. Pruunista tükeldatud kana õlis ja hauta siis väiksel tulel 7-10 minutit, tõsta vahukulbiga taldrikule. Kuumuta poti põhjas hakitud sibul, tšilli ja küüslauk. Lisa tükeldatud tomatid  ja vein. Maitsesta  basiiliku, soola, pipra ja suhkruga, kuumuta keemiseni. Sega hulka kanatükid, kata pott kaanega ning hauta pliidil või ahjus, kuni kana on pehme.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: