Sült

Vaja läheb:

2 seajalga

1 seakoot

2 kanakoiba

1 porgand

2 koorega sibulat

2 loorberilehte

10 tera pipart

soola

Liha panna külma veega keema, riisuda vaht. Lisada porgand, sibul ja maitseained. Keeta, kuni liha tuleb kontide küljest lahti. Vedelik kurnata, liha tükeldada. Tükeldatud liha panna puljongisse tagasi, kontrollida maitset,vajadusel lisada soola. Jagada kaussidesse ning panna külma tarduma.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: