Odrajahukarask

Allikas: Toidutare

0,5 l petti

5-7 kl odrajahu

0,5 tl soodat

2-3 sl sulavõid

1 tl soola

  1. Sega sooda jahuga.
  2. Sega kõik ained ja klopi kõvasti läbi.
  3. Tainas vala õhukese kihina küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 200-220ºC juures.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: