Täidetud baklažaan

Vaja läheb:

1 baklažaan

200 g hakkliha

1 väike sibul

2 riivitud porgandit

2 keskmist tomatit

125 g mozzarella juustu

soola

pipart

 Baklažaan lõigata pooleks, uuristada sisu välja. Määrida natukese õliga, raputada peale veidi soola ning küpsetada ahjus kerge pruunistumiseni. Sel ajal praadida hakkliha sibula, porgandi ning baklažaani tükeldatud sisuga. Lisada tomatitükid.  Maitsestada soola ja pipraga. Võtta baklažaanipoolikud ahjust, täita hakklihaseguga, peale panna mozzarellat ning küpsetada juustu sulamiseni.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: