Täidetud baklažaan

Vaja läheb:

1 baklažaan

200 g hakkliha

1 väike sibul

2 riivitud porgandit

2 keskmist tomatit

125 g mozzarella juustu

soola

pipart

 Baklažaan lõigata pooleks, uuristada sisu välja. Määrida natukese õliga, raputada peale veidi soola ning küpsetada ahjus kerge pruunistumiseni. Sel ajal praadida hakkliha sibula, porgandi ning baklažaani tükeldatud sisuga. Lisada tomatitükid.  Maitsestada soola ja pipraga. Võtta baklažaanipoolikud ahjust, täita hakklihaseguga, peale panna mozzarellat ning küpsetada juustu sulamiseni.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: