Rabarberikeeks

Allikas: “Kelmikad keeksid”

3 muna

3 dl suhkrut

2 dl jahu

1 dl tärklist

1 tl küpsetuspulbrit

1 apelsini mahl

150 g võid

300 g tükeldatud rabarbereid

 Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks. Sega omavahel jahu, tärklis ja küpsetuspulber ning sõelu munavahu hulka. Sulata või ja kalla juurde apelsinimahl, lisa vedelik tainale. Viimaks sega hulka tükeldatud rabarbereid. Kalla tainas võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud piklikku keeksivormi. Küpseta 180-kraadises ahjus 40-50 minutit. Kui keeks kipub küpsemise ajal liialt pruunistuma, kata pealt fooliumiga. Lase küpsetisel 15 minutit vormis jahtuda ning kummuta siis välja.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: