Rabarberikeeks

Allikas: “Kelmikad keeksid”

3 muna

3 dl suhkrut

2 dl jahu

1 dl tärklist

1 tl küpsetuspulbrit

1 apelsini mahl

150 g võid

300 g tükeldatud rabarbereid

 Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks. Sega omavahel jahu, tärklis ja küpsetuspulber ning sõelu munavahu hulka. Sulata või ja kalla juurde apelsinimahl, lisa vedelik tainale. Viimaks sega hulka tükeldatud rabarbereid. Kalla tainas võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud piklikku keeksivormi. Küpseta 180-kraadises ahjus 40-50 minutit. Kui keeks kipub küpsemise ajal liialt pruunistuma, kata pealt fooliumiga. Lase küpsetisel 15 minutit vormis jahtuda ning kummuta siis välja.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: